Reviews

Sennheiser PC350 SE Review

February 2, 2016

Sennheiser PC350SE Review

Intr-un articol anterior am specificat ca fostele casti Steelseries 5hv1 au decedat asa ca am hotarat sa trec pe o solutie highend de la Sennheiser. Sunt pasionat de gaming si “arunc” cu bani fara regrete in acest hobby pentru un confort sporit.

Modelul PC350 Special Edition este de tip closed pentru a bloca orice sunet exterior si o face atat de bine incat nu v-as recomanda sa mergeti pe strada cu ele ascultand muzica. Oricum ar arata oribil pentru ca microfonul nu se poate detasa.

Sunt considerate printre cele mai bune casti de gaming pentru calitatea sunetului si confortul oferit.

View post on imgur.com

Cupele XXL iti acopera complet urechile, iar tija telescopica reglabila cu burete pe interior iti ofera confort sporit. Daca petreci timp indelungat in fata PC-ului, disconfortul oferit este minim (pe timp de vara se incing asa ca o pauza la cateva ore este recomandata). Articulatiile sunt foarte rezistente asa ca nu o sa le rupeti din greseala foarte usor.

Castile vin la pachet cu o gentuta de trasport din material tare pentru a le proteja. Castile se pot plia, iar cablul de 3m de tip braided se strange frumos cu velcro si intra intr-un buzunar interior.

View post on imgur.com

Sa trecem la calitatea sunetului si sa vorbim despre microfon. Este flexibil, se poate apropia sau distanta de gura.  Prin simpla lui ridicare microfonul este dezactivat fiind anuntati printr-un click. Este unul dintre cele mai bune microfoane integrate la o pereche de casti. Sunetul inregistrat este clar, fara distorsiuni si noise reduction isi face treaba cu brio.

View post on imgur.com

Sunetul este extraordinar in jocuri si filme. Experienta audio este fantastica si te simti inclus in actiunea din fata monitorului. Gloante, proiectile, pasii inamicilor, explozii… Am incercat sa joc PT demo pe PS4 cu ele noaptea. Nu mai repet experienta asta curand. Distorsiuni? Zero. Desi se aud foarte bine si pentru muzica, nu pot fi considerate pentru segmentul high-end. Volumul se regleaza de la o rotita “ascunsa” in logo-ul Sennheiser din casca dreapta.

Castile au o impedanta de 150Ω si nu vin la pachet cu o placa de sunet externa. Daca le folositi direct la un PC sau laptop, placa de sunet integrata nu o sa fie de ajuns. E ca un bottleneck. Eu le folosesc cu Asus Xonar U3, o placa externa de sunet pe USB. Sper in viitor sa trec pe un DAC de la FiiO.

View post on imgur.com

Specificatii:

  • Greutate: 313g
  • Dimensiuni: 22,2 x 5,4 x 0,4 cm
  • Lungime cablu: 3m
  • Impedanta: 150Ω
  • Frecventa: Casti: 10–26,000 Hz / Microfon: 50 – 16 000 Hz

Concluzie: Le recomand oricarui pasionat de gaming ce vrea performante fara compromisuri. Aveti sanse bune sa le mai gasiti prin diferite locuri la oferta -30%

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.