Reviews

GoPro Hero4 Review

April 4, 2016

Se apropie vara si aveam nevoie, din nou, de o camera video. Pentru camera am stabilit un buget mai redus. Am avut de ales intre Cube-ul de la Polaroid, “chinezarii”, si varianta entry-level de la GoPro la pretul de 119. Am ales GoPro deoarece am mai avut o camera de la ei si sunt multumit de numarul mare de mount-uri disponibile. Am prins kit-ul Neewer la 9€ si cardul microSD Kingston la 7€.

In trecut am avut GoPro Hero3+ Silver pe care am folosit-o la maxim.  Cand m-am mutat la Bucuresti am ajuns sa o folosesc doar ca dashcam. Calitatea video era mult mai buna, aveam WiFi si puteam controla camera din smartphone, aveam modul 720p120fps pentru filmari slowmotion si camera nu era turnata in carcasa.

GoPro Hero si cardul microSD Kingston 32GB

Specificatii:

 

  • Moduri video 1080p30fps si 720p60fps
  • Mod fotografie 5MP, timelapse si burst photos 5 fps
  • Mod SuperView pentru un extra wideangle
  • Lentila f2.8
  • Waterproof 40m
  • Quickacces video si timelapse

Accesoriile GoPro Hero4

In cutie gasim camera GoPro Hero4, usa spate descoperita pentru a nu se incinge camera, cand filmam din masina de exemplu (in plus devine si captura audio utilizabila) si nu avem nevoie sa fie waterproof, 2 mount-uri adezive (plat si curbat), cablu-ul usb, stickere, garantia si cartea cu instructiuni.

Pe site-ul GoPro luam GoPro Desktop App pentru importarea fisierelor, fiind inclus si GoPro Studio pentru editarea video-urilor si timelapse-urilor.

Accesul la slotul SD si USB

Pentru a pastra un pret redus, camera este turnata in carcasa waterproof. Nu poti scoate camera, nu poti schimba bateria si nici carcasa in cazul zgarieturilor sau crapaturilor. Sa nu uitam si de plasticul de jos unde prindem camera de diferite mount-uri.

Cei atrasi de filmari slowmotion, calitate superioara video 2K sau 4K sau vor conectivitate WiFi, posibilitatea schimbarii bateriei/carcasei, vor trebui sa mearga pe un model superior silver sau black si sa suporte pretul pe masura.

Pentru o camera mica si usoara pentru activitati ce implica apa este o alegere buna in acest segment de pret.

Un scurt sample video 1080p30fps:

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.